castellano | català | english  
     
  facebook-atukaire twitter-atukaire google+ atukaire instagram-atukaire flickr-atukaire pinterest-atukaire linkedIn-atukaire atukaire
Irene Hernando García
irene@atukaire.com
606.25.1992
 
atukaire atukaire atukaire-inici catala atukaire-biografia catala atukaire-portfolio catala atukaire-serveis catala atukaire-contacte catala atukaire
 
  01//si s'imagina es pot fer real  
  atukaire  
 
diseño grafico atukaire soluciones atukaire empresas y particulares

disseny gràfic

solucions creatives empreses i particulars

Si vols compartir i comunicar un missatge gràfic de la forma més correcta, a través de la meva experiència, coneixement, idees i d'un tracte especial i personalitzat, aconseguirem obtenir el resultat òptim que millor s'adapti a les teves necessitats.

A través d'uns passos molt concrets aconsegueixo una solució única per a cada client: informació, recerca, comprensió, imaginació, creació i realització.

El meu major repte és trobar la idea més creativa, imaginativa i diferenciadora per a cada necessitat. No existeix una solució vàlida per a tots, cada projecte ha de ser únic i exclusiu.

Ser diferents i originals ens diferencia dels altres, però es necessita un professional per fer-ho correctament. Contacta amb mi, a través d'un exhaustiu estudi de màrqueting trobarem el mitjà més adequat.

En l'actualitat, totes les empreses necessiten recórrer a un dissenyador per desmarcar-se dels seus competidors, per què no un particular?

Segur que en ocasions t'agradaria tenir alguna cosa exclusiva per a un esdeveniment, regal o per a ús personal. Per què no fer-ho? Tenir alguna cosa personalitzada i a mida està a l'abast de tots, contacta amb mi, et sorprendran les idees, els recursos... i el preu!

 
  atukaire  
  Copyright © 2014 | atukaire // Disseny gràfic i creativitat | All rights reserved